كيف أنشأت الصواريخ الروسية قرية من الأيتام في أوكرانيا؟
رنگ بدن: در زمانیکه تحت تاثیر عوامل مداخلهگر مثلا بیماریها، هوای محیط،… نباشد.
هر منطقه جغرافیایی دارای ویژگیهایی مانند وضعیت «آب و هوا» و وضعیت«هوا» است. آب و هوا (اقلیم) در طول دهها سال حاصلشده است و ثابت است.
پس به نوع دومِ مزاجهای غیر معتدل، یعنی گرمی و خشکی، گرمی و تری، سردی و تری و سردی و خشکی، مزاج مرکب اطلاق میشود.
زیرا بسیاری از افراد سالم، نشانههای متضادی دارند که تحلیل و تفسیر این نشانهها بر عهده پزشک آگاه و متخصص در طب سنتی است.
بنابراین از دیدگاه طب سنتی اصیل ایرانی، برای تقسیمبندی افراد به چند گروه به لحاظ شخصیتی، بهتر است از واژه مزاج با تعریف مخصوص به خودش –یعنی شامل گرمی، سردی، تری و خشکی و ترکیب دوتایی آنها- استفاده کنیم؛ و نه بیان مزاج با تعاریف مصطلحی غلط (یعنی واژههایی چون دموی مزاج، سوداوی مزاج و… درست نیستند) .
- مزاج گوهران ؛ کنایه از عناصر اربعه است که خاک و آب و هوا و آتش باشد و با زای فارسی هم بنظر آمده است (یعنی مژاج ). (برهان ) (آنندراج ). چهار عناصر.
سحبة ,تسوقت من هنا مرارًا وتكرارًا، وكل مرة يزداد إعجابي. تنوع النكهات والاهتمام بتقديم المعلومات يظهران الالتزام بتقديم أفضل تجربة.
هل تعاني من اعراض الانفلونزا أو الحرارة أو التهاب الحلق؟ مهما كانت الاعراض التي تعاني منها، العديد من الأطباء المختصين متواجدون الآن لمساعدتك.
مزاج چیست؟ چرا باید آن را درک کنیم؟ و چگونه میتوانیم با حفظ تعادل مزاج، به سلامتی و رضایت زندگی دست یابیم؟ پس با ما همراه شوید تا در این مسیر جذاب، اسرار و آگاهیهای جدیدی را کشف کنیم.
خواب و بیداری: مدّت خواب هر فرد، احساس نشاط یا کسالت بعد از خواب و …
اطبای گرانقدر ایرانی، برای تشخیص مزاج ذاتی هر فرد (یا همان سرشت مادرزادی)، شاخصهای دهگانهای (که در ادامه به آن اشاره خواهد شد) را بررسی میکردند؛ که هر یک از آنها چندین حالت و صفت را در برمیگرفت؛ بر اساس این علائم و نشانههای بالینی، تشخیص مزاج ذاتی مستلزم معاینه صحیح، دقت نظر و تفسیر صحیح توسط پزشک متخصص طب ایرانی است؛ و این در حالی است که بدون توجه به ظرافتهای تشخیص مزاج توسط مدعیان ناآگاه، شاهد تشخیصهای ضد و نقیض و در نتیجه، تجویزهای غلط هستیم.
همانطور که گفته شد، مزاجها اکتسابی و قابلتغییر هستند، ولی به شرطی این تغییر در مزاج ها مفید است که غیرطبیعی نباشد.
برای افراد دقیقتر میتوان مزاج را اینگونه بیان کرد: « مزاج، از مصدر مزج به نكهات مزاج معنای ترکیب کردن و درهم ریختن میآید و مزاج در طب سنتی ایران به مفهوم کیفیت یکسان و جدیدی است که درنتیجه آمیختن ارکان چهارگانه (هوا، آتش، خاک و آب) با یکدیگر و فعلوانفعال آنها در یک جسمِ مرکب به وجود میآید.